Міський голова Богдан Андріїв зустрівся з керівником ФК "Минай" щодо співпраці та підтримки клубу у вищій лізі

Опубліковано: Серпень 19, 2020

Міський голова Богдан Андріїв зустрівся з керівником ФК

На ужгородський стадіон «Авангард» повертається великий футбол. Тут проходитимуть домашні матчі ФК «Минай», який вийшов у вищу лігу. 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв із цією перемогою привітав президента футбольного клубу Валерія Пересоляка, з яким сьогодні зустрілися та обговорили співпрацю. Богдан Євстафійович висловив радість із приводу того, що команда ужгородського «Минаю» виборола путівку у вищу лігу, додав, що це великий здобуток гравців, керівництва команди та тренерського складу.

«Стадіон, який ми 3 роки тому повернули у комунальну власність міста, зазнав кардинальних змін, зокрема проведено реконструкцію легкоатлетичного ядра, капітально відремонтовано футбольне поле та поле зі штучним покриттям. Тому сьогодні «Авангард» відповідає критеріям для проведення у тому числі ігор футбольної Прем’єр-ліги, нещодавно його  включили у список стадіонів, які можуть приймати матчі національної збірної України.

Бажаю ФК «Минай» нових перемог, сподіваюся, що ужгородський «Авангард» прийматиме учасників і багатьох інших змагань – як загальноукраїнського, так і міжнародного рівня. Ми ж і надалі продовжуватимемо роботу з його оновлення», – написав на фейсбук-сторінці міський голова Богдан Андріїв.