Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв оглянув новації, запроваджені у ЗОШ № 8

Опубліковано: Лютий 08, 2020

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв оглянув новації, запроваджені  у ЗОШ № 8

У найбільшій за кількістю учнів закарпатській школі – ЗОШ № 8 в Ужгороді – за останні півроку – чимало новацій.

Зокрема, розповідає директор Лариса Мигалина, придбали сучасні комплекси обладнань та мультимедійні дошки для біологічного і хімічного кабінетів. Відтак школярі тепер можуть не просто теоретично, а, скажімо, вимірюючи тиск, вологість чи змішуючи речовини, проводячи досліди, пізнавати природничі науки, працювати інтерактивно.

За літні канікули оновили вже давно не ремонтовані актовий та спортивний зали – із заміною покриття підлоги, сцени в актовому залі. Обладнали і потужний інформаційний мультимедійний центр для учнів та педагогів, придбали для нього та класів загалом 21 комп'ютер, підключили потужний wi-fi.

Зробили й ремонт коридорів, сходових кліток до старшої школи, ремонт приміщень початкової школи, для найменших учнів виконали вимоги з облаштування та забезпечення Нової української школи (НУШ).

Про все це напередодні директор школи Лариса Мигалина спілкувалася з міським головою Ужгорода Богданом Андріївим, який, поки триває карантин і навчання призупинено, завітав у заклад, оглянув як використали кошти з міського і надходження з державного бюджету, які можливості створені для дітей.