Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв провів черговий особистий прийом громадян

Опубліковано: Лютий 03, 2020

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв провів черговий особистий прийом громадян

На черговий особистий прийом громадян до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва сьогодні загалом надійшло 58 звернень, зокрема й колективних, від 67 ужгородців.

Найбільше питань було щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Також ішлося про ремонт покрівель та підвалів, стін будинків, каналізаційних спусків, надання землі та черги на соціальне житло, один із містян просив допомогти із дровами.

Ужгородці цікавилися й реалізацією проєктів громадського бюджету, серед колективних звернень були й від голів місцевих ОСББ.

Громадяни також дякували міському голові за благоустрій Ужгорода: ремонт доріг, внутрішньоквартальних територій, каналізаційних спусків, відремонтовані покрівлі.

Прийшли на прийом і представниці громадської організації внутрішньо переміщених осіб “Закарпаття — Донбас”, вручили подяку міському голові Богдану Андріїву за підтримку у вирішенні питання із наданням земельної ділянки для подальшого будівництва багатоквартирного житла для внутрішньо переміщених осіб із Донбасу і Криму.

Розглянувши звернення, Богдан Євстафійович дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів міськвиконкому.