Міський голова Богдан Андріїв оглянув, як проводять капітальний ремонт приймального відділення міської лікарні

Опубліковано: Лютий 20, 2019

Міський голова Богдан Андріїв оглянув, як проводять капітальний ремонт приймального відділення міської лікарні

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні побував у центральній міській клінічній лікарні, оглянув, зокрема, як проходить капітальний ремонт приймального відділення. Наразі роботи вже наближаються до завершення, із міського бюджету на ремонт виділили майже 300 тис. грн.
Богдан Євстафійович поспілкувався також із головним лікарем Іваном Курахом та працівниками лікарні, відзначив, що медична галузь і далі залишається пріоритетною для влади Ужгорода: як у питаннях забезпечення ліками, сучасним обладнанням, так і щодо створення у приміщеннях зручних умов і для хворих, і для лікарів. Що стосується ЦМКЛ, то ремонтні роботи у лікарні продовжать – вже незабаром розпочнуть оновлювати центральний вхід, а відтак – кардіологічне відділення. Під час зустрічі обговорили й хід медичної реформи і в цьому контексті реорганізацію лікарні у комунальне некомерційне підприємство.
Із нагоди ювілею – 60-річчя – міський голова привітав завідувача анестезіологічного відділення з палатами інтенсивної терапії, заслуженого лікаря України Івана Емериховича Калабігу, який працює у лікарні із 1986 року, а з 1991 року є незмінним керівником відділення, побажав йому міцного здоров’я, добра, успіхів у роботі.