Міський тиждень під знаком 8 Березня

Опубліковано: Березень 15, 2007

Хоч 8 Березня припало цьогоріч на четвер, увесь тиждень пройшов під його знаком. У понеділок Сергій Ратушняк зібрав у малому залі міськради жінок-активісток: керівництво ужгородських установ та підприємств, громадських організацій, жінок-депутатів, щоб разом зі своїми заступниками привітати їх із наступаючим святом. Міський голова адресував дамам свої найкращі побажання, а крім того, розповів про власне бачення розвитку Ужгорода, пообіцяв вивести місто на якісно новий рівень. У процесі спілкування було порушено всі “гарячі” теми — від сміття до бродячих псів, однак такі приземлені речі не зіпсували святкового настрою, котрий наприкінці ще й закріпили шампанським та цукерками.

У вівторок урочистості продовжилися в Палаці дітей та юнацтва, де зібралося близько 400 представниць прекрасної половини людства — медики, педагоги, керівники різних установ та ін. Того ж дня управління праці та соціального захисту населення накрило столи для жінок-ветеранів, представниць 12 громадських організацій міста. Не забули й про тих, чиї можливості рухатися обмежені, — 150 подарунків рознесли ветеранам та інвалідам по домівках.

У середу вже йшло масове святкування у колективах: на вулицях практично не було жінок без квітів. Біля міськради від Народної партії всім дамам-перехожим роздавали букети ірисів, вітальні листівки від “народників” та плитки шоколаду. І після цього з піднесеним настроєм ужгородці пішли на 4-денні восьмиберезневі канікули.

Залишається побажати жінкам, аби якомога більше з того, що звучало для них у ці святкові дні, справдилося. Принаймні надзвичайно тепла, як на початок березня, і сонячна погода сприяє оптимізму.