Мотопробіг Єдності вирушив з Ужгорода Україною

Опубліковано: Липень 18, 2022

Мотопробіг Єдності вирушив з Ужгорода Україною

Мотопробіг Єдності стартував сьогодні вранці, 18 липня, з Ужгорода

Формат традиційної ініціативи молоспільноти різних областей України дещо змінили через війну. За словами організатора Миколи Спірідонова, цьогоріч звичними маршрутами їдуть не мотоцикли, а вантажний автомобіль із допомогою для українських воїнів.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні поспілкувався з байкерами, подякував усім, хто долучився до ініціативи, за небайдужість і роботу задля пришвидшення перемоги України, зробив напис на прапорі.

Від спільноти мотоциклістів везуть і дозбирують у кожному пункті маршруту речі першої необхідності для військових ЗСУ: тактичні рукавиці, наколінники, одяг, білизну, засоби гігієни, спальники, каримати, ліхтарики, чай/каву, харчі.

Після Ужгорода за маршрутом – Мукачево, відтак – Львівщина, Івано-Франківщина, Волинь і далі, загалом понад 4 тисячі кілометрів усією Україною аж до Запоріжжя.

Традиційний символ мотопробігу – великий синьо-жовтий стяг, на якому всі охочі можуть написати свої побажання та подяку захисникам. Прапор, як і в попередні роки, встановлять на Хортиці.