На позачерговій сесії міськради Ужгорода фінансово підтримали підрозділи тероборони та поповнення міського матеріального резерву

Опубліковано: Лютий 15, 2022

На позачерговій сесії міськради Ужгорода фінансово підтримали підрозділи тероборони та поповнення міського матеріального резерву

До 2 мільйонів гривень на цей, 2022 рік, збільшено в Ужгороді кошти на міську Програму організації та забезпечення підрозділів територіальної оборони на 2022-2024 роки.

Таке рішення депутати підтримали сьогодні, 15 лютого, на позачерговій сесії Ужгородської міської ради. На виконання заходів цієї Програми за рахунок вільного залишку бюджету передбачили 1 млн грн.

Проєкт рішення підготували та внесли зміни до Програми, розглянувши лист командира військової частини А-7369 від 14 лютого та на підставі доручення того ж дня постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики Ужгородської міської ради.

Із огляду на ситуацію в країні, підтримали сьогодні на позачерговій сесії Ужгородської міської ради і зміни щодо збільшення вдвічі коштів Програми створення та поповнення міського матеріального резерву для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Ужгород на 2022-2026 роки.

З огляду на ці рішення, внесли також зміни до бюджету громади Ужгорода.

Додаткові деталі – у відео коментарі міського голови Богдана Андріїва.