На Закарпатті – об’єднаний форум місцевого самоврядування та громадянського суспільства

Опубліковано: Квітень 18, 2024

Ужгородський міський голова, голова регіонального відділення Асоціації міст України Богдан Андріїв узяв участь в об’єднаному форумі місцевого самоврядування та громадянського суспільства Закарпаття. Захід, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні, відбувається сьогодні у Тячеві.
До участі у Форумі долучилися представники регіональної і центральної влади, парламентарі, керівники провідних експертних ГО та АРР Закарпатської області, представники програм і проєктів міжнародної технічної допомоги, науковці УжНУ.
У межах форуму «Згуртовані і спроможні громади – міцний тил і запорука нашої Перемоги!» відбулося публічне підписання Меморандуму про взаємодію та співпрацю між Хустською міською радою та Покровською міською радою (Донеччина).
Крім цього, відбувся огляд виставок світлин від міської ради Бучі – міста-побратима Тячева та від Закарпатського РВ АМУ (стенди 2016-2018 рр. щодо перебігу децентралізаційної реформи на Закарпатті); відбувся показ коротких відеофільмів. Представникам 64-х територіальних громад краю вручили ексклюзивні Почесні відзнаки.