На Закарпатті триває "Динаміада"

Опубліковано: Серпень 27, 2021

На Закарпатті триває
Традиційна «Динаміада», яку проводить Закарпатська обласна організація ФСТ «Динамо» України військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб України, – сьогодні в спорткомплексі «Зінедін».
Кілька сотень спортсменів з усіх підрозділів правоохоронних структур області: патрульної поліції, обласної прокуратури, головного управління Нацполіції, судової охорони, митниці, Служби безпеки, апеляційного суду, Державної служби з надзвичайних ситуацій, прикордонних загонів тощо змагаються в міні-футболі, волейболі, плаванні, стрільбі з пневматичної гвинтівки, човниковому бігу, перетягуванні каната.
В офіційному відкритті взяв участь і Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович привітав учасників, зазначив, що для успішного виконання обов'язків правоохоронців важливі і високі професійні навички, і хороша фізична підготовка. Із вітальними словами виступили і начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, начальник Управління ДСНС в Закарпатській області Роман Гудак, керівник Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» України Михайло Пантьо.