На засіданні виконкому продовжили ГО «Культурна платформа Закарпаття» розміщення мобільного павільйону у сквері Святої Тетяни

Опубліковано: Вересень 07, 2022

На засіданні виконкому продовжили ГО «Культурна платформа Закарпаття» розміщення мобільного павільйону у сквері Святої Тетяни
Положення про Ужгородську субланку ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту затвердили сьогодні на черговому засіданні виконкому. Метою створення субланки є здійснення заходів в Ужгороді щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.
Цим же рішенням затвердили перелік органів управління, служб цивільного захисту та відповідних суб’єктів господарювання, які входять до Ужгородської субланки ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.
Паспорт відкритого літнього майданчика для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства надали підприємиці у кав’ярні на вул. Возз’єднання, 39 «а» в Ужгороді. Члени виконкому надали дозвіл на 32 посадкові місця на 5 років роботи у межах сезонного періоду.
Також члени виконкому продовжили ГО «Культурна платформа Закарпаття» розміщення мобільного павільйону у сквері Святої Тетяни до 31 листопада 2022 року – за умови дотримання Закону України «Про правовий режим воєнного часу».