Наказ військового комісара Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату про приписку

Опубліковано: Грудень 27, 2019

Відповідно до наказу військового комісара Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату підполковника Ігоря Тищука на підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 9 січня по 31 березня 2020 року оголошується приписка громадян України 2003 року народження до призовної дільниці м. Ужгород, Ужгородського району і м. Чоп Закарпатської області.

                                                                                      

Явці для приписки підлягають усі громадяни України, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2003 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території Ужгорода, Ужгородського району і Чопа, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

 

Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою Ужгород, вул. Бородіна, 22/2 у  визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою до 30 січня 2020 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

 

 На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.