Наказ військового  комісараУжгородського об’єднаного міського військового комісаріату "Про призов громадян на строкову військову службу "

Опубліковано: Лютий 27, 2019

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

 

НАКАЗ

 

військового  комісара

Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату

 

21.02.2019                                                    м. Ужгород                                                            № 19

 

Про призов громадян на

строкову військову службу

 

 На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 30 січня 2019 року № 22/2019 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році», на виконання розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 20 лютого 2019 року № 99 «Про проведення призовів  громадян України на строкову військову службу у 2019 році»,

НАКАЗУЮ:

  1. З 01 квітня по 30 червня 2019 року провести призов на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправки у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27 – річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
  2. Явці на призовну дільницю Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату для проходження медичного огляду та призову на строкову військову службу з 04 березня 2019 року підлягають усі громадяни України чоловічої статі 2001 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1992 - 2001 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
  3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Ужгород, вул. Бородіна 22/2, у встановлений час з документами, що зазначені в особистих повістках.
  4. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в Ужгородський об’єднаний міський військовий комісаріат не пізніше 10 квітня 2019 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.
  5. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м. Ужгород та Ужгородського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у Ужгородський об’єднаний міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  6. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та закладів освіти, незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
  7. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

        

 

Військовий  комісар

Ужгородського об’єднаного міського

військового комісаріату

 

підполковник                                  І.М.ТИЩУК