Нарада з питань приписки ужгородців до призовної дільниці відбулася у міській раді

Опубліковано: Травень 10, 2023

Нарада з питань приписки ужгородців до призовної дільниці відбулася у міській раді

Нарада з питань приписки ужгородців до призовної дільниці відбулася у міській раді за участі міського голови Богдана Андріїва, начальника Ужгородського РТЦК та СП Ігоря Тищука, представників управління освіти,  охорони здоров’я та цивільного захисту населення, відділу оборонної та мобілізаційної роботи відбулася напередодні в Ужгородській міській раді. Проаналізували, зокрема, стан приписки юнаків 2006 року народження до дільниці оповіщення, що проживають на території міста, яку проводили протягом січня-березня 2023 року.

Зазначалося, що приписку провели організовано та вчасно, вона охоплювала ужгородців, які народилися у період із 1 січня до 31 грудня 2006 року включно, а також громадян старших років народження, які із різних обставин не пройшли приписку раніше. Аналіз засвідчив, що більшість юнаків, які не прибули до призовної дільниці, знаходяться за кордоном на навчанні.

Для покращення роботи із приписки громадян України до дільниці оповіщення  вирішили посилити агітаційну та роз’яснювальну роботу серед школярів міста  та із батьками юнаків, наголошуючи не недопущенні. Також до кінця травня продовжать роботу та заходи  із приписки до призовної дільниці юнаків 2006 року народження, які із різних причин не прибули у січні-березні.