Настінний фотокалендар «Ужгород-2024» презентували у міській раді

Опубліковано: Грудень 28, 2023

Настінний фотокалендар «Ужгород-2024» презентували у міській раді

Настінний фотокалендар «Ужгород-2024» презентували сьогодні у міській раді.

Нагадаємо, конкурс оголосили у жовтні, участь у ньому могли брати як професійні фотографи, так і аматори. Голосування відбувалося у фейсбуці – спочатку відібрали по 6 фото із кожного альбому на місяць, які набрали найбільшу кількість вподобайок у соцмережі. Після цього члени конкурсного журі оцінювали кожну світлину – 12, які набрали найбільше балів, й увійшли в підсумку до календаря.

Календар, який надрукували з ініціативи Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, не призначений для продажу. 100 примірників подарували Руху підтримки закарпатських військових, його можна отримати за донат на благодійному різдвяному ярмарку, що відбудеться цими вихідними на набережній Незалежності в Ужгороді, відзначила начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Алла Чернобук.

Автори фото, що увійшли у календар: Сергій Денисенко (січень, березень, липень, серпень), Крістіна Атрощенко (лютий, квітень, вересень, грудень), Володимир Галатиба (травень, червень, листопад), Олег Гойберг (жовтень). До речі, Олег зараз на передовій захищає Україну від російських окупантів.

З організацією платформи для голосування допоміг викладач Закарпатської академії мистецтв Роберт Довганич.