Національній поліції України – 9 років️. Із професійним святом закарпатських правоохоронців привітали в Ужгороді

Опубліковано: Липень 04, 2024

Національній поліції України – 9 років️. Із професійним святом закарпатських правоохоронців привітали в Ужгороді
На урочистостях із цієї нагоди, які відбулися у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області, працівників поліції привітав і міський голова Богдан Андріїв, подякував за сумлінну службу, забезпечення правопорядку, за захист країни – тим працівникам, які на передовій. Також Богдан Євстафійович вручив грамоти Ужгородської міської ради за вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення законності і правопорядку, захист інтересів суспільства і держави.
Роботу закарпатських поліцейських відзначили і голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, голова обласної ради Роман Сарай, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.
Працівників Ужгородського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області під час офіційних заходів привітав заступник міського голови Вадим Борець. Він подякував правоохоронцям за службу та належний рівень безпеки в місті. Кращим поліцейським вручили відзнаки, грамоти та подяки.
День Національної подіції України відзначається щорічно 4 липня - на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські склали першу присягу на Софійській площі у Києві.