Незабаром відбудеться 30-та Індонезійська торговельна виставка та 42-га Багдадська виставка-ярмарок

Опубліковано: Серпень 05, 2015

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

У період з 21 по 25 жовтня 2015 року у міжнародному виставковому центрі Кемайоран у м.Джакарта (Республіка Індонезія) планується проведення 30-ї Індонезійської торговельної виставки.
Для делегації з України організаційний комітет Індонезійської торговельної виставки та Міністерство торгівлі Індонезії надаватиме пільги, а саме: безкоштовне розміщення на дві ночі під час виставки; безкоштовний трансфер: готель-виставковий центр-готель; безкоштовне використання бізнес-лаунджу у виставковому центрі; безкоштовний Wi-fi.
Більш детальну інформацію можна отримати у представників Посольства Республіки Індонезія в Україні за ел. адресою: kbri@indo.ru.kiev.ua kbridekon@indo.ru.kiev.ua або на офіційному веб-сайті організаторів www.tradexpoindonesia.com.

У період з 1 по 10 листопада 2015 року у м.Багдад (Ірак) планується проведення 42-ї Багдадської виставки-ярмарку під патронатом Прем”єр-міністра Іраку Хайдера аль-Абаді.
Тематичними розділами виставки є видобуток і транспортування нафти і газу, електроенергетика, сільське господарство, транспорт, телекомунікації, освіта, охорона здоров”я, будівництво та промисловість.
Більш детальну інформацію можливо отримати за тел.: +964790220253 та за ел.адресою: e-mail: amal@bifguide.com; interior.fairs@yahoo.com.
Інформацію стосовно бажання прийняти участь у вище зазначених виставкових заходах надсилати департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації в електронному вигляді (e-mail: economy@ carpathia.gov.ua )