Облаштування додаткових пунктів незламності, закріплення територій обслуговування за закладами освіти Ужгорода – серед рішень сьогоднішнього виконкому

Опубліковано: Лютий 07, 2023

Облаштування додаткових пунктів незламності, закріплення територій обслуговування за закладами освіти Ужгорода – серед рішень сьогоднішнього виконкому

В Ужгороді додатково облаштують ще три пункти незламності:

-на вул. Івана Сільвая, 3 (УЗОШ №20 – ліцей «Лідер»);

-на наб. Незалежності (19 УСШ №3);

-на вул. Минайській, 71 (поліклінічне відділення КНП «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня»).

За відповідне доповнення до рішення проголосували сьогодні на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Підтримали члени виконкому і проєкт рішення про закріплення територій обслуговування за закладами освіти Ужгорода.

Визначили території обслуговування та закріпили їх за закладами загальної середньої освіти для зарахування у перші та п’яті класи, а також за закладами дошкільної освіти й загальної середньої освіти, у складі яких є дошкільні підрозділи, для першочергового зарахування дітей пільгових категорій.

Дата початку приймання заяв на зарахування у заклади освіти міста на 2023/2024 навчальний рік – 1 березня 2023 року.

Підтримали і Програму паспортизації та виготовлення технічної документації на об'єкти комунальної власності Ужгородської міської територіальної громади на 2023-2025 роки із виправленнями.

Метою програми є здійснення комплексу заходів, спрямованих на виготовлення технічної документації та проєктів землеустрою на об'єкти майна комунальної власності Ужгородської міської територіальної громади, забезпечення виготовлення та передачі технічних паспортів на багатоквартирні будинки об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та управителям при списанні будинків з комунального балансу, паспортизації водойм міста, виготовлення проєктів, встановлення та виносу меж об'єктів природно-заповідного фонду тощо.

Погодили і розміщення місця збору твердих побутових відходів закритого типу на вул. Іштвана Сечені, 29 (площа 8 кв. м). Користувачі мають забезпечити належне та своєчасне його утримання. Майданчик місця збору твердих побутових відходів загального користування на вул. Олександра Попадинця демонтують.

Також сьогодні на засіданні виконкому заслухали і взяли до відома звіти про роботу за 2022 рік господарсько-експлуатаційного управління, управління містобудування та архітектури (зокрема й про виконання цільових програм у сфері містобудування та архітектури), служби у справах дітей, відділу інформаційної роботи.