Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирними будинками

Опубліковано: Листопад 07, 2016

Департамент міського господарства Ужгородської міської ради оголошує про проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирними будинками у місті Ужгороді. 

Організатор конкурсу та його місцезнаходження: Департамент міського господарства Ужгородської міської ради, 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3.

Уповноважені особи здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Полтавцева Тетяна Вікторівна – начальник управління майном міста департаменту міського господарства (т.61-32-12)

Куберка Марина Юріївна – начальник відділу експлуатації житлового фонду та інженерних мереж департаменту міського господарства (т. 61-41-90)

Критерії оцінки конкурсних пропозицій та орієнтовний перелік документів для їх оцінювання:

  • ціна послуги, що включає,  зокрема: витрати на утримання і проведення ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної  площі об’єкта конкурсу;
  • рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою;
  • наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);
  • фінансова спроможність учасника конкурсу;
  • наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

Конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою організатором конкурсу його учаснику протягом трьох робочих  днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

Конкурсну пропозицію необхідно надавати особисто або за допомогою поштового зв’язку у письмовому надрукованому вигляді, прошиту, пронумеровану, підписану уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплену печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок, запаковану у конверті із зазначенням на конверті повного найменування та місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, групи будинків – об’єкту конкурсу, на управління якими подається пропозиція.

Конкурсна пропозиція приймається при наявності підтвердження оплати участі у конкурсі в розмірі 5 (п’яти) неоподаткованих мінімумів доходів громадян до 06.12.2016 р. до 18 год. 00 хв. включно за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3 кб. 223.

Розкриття конвертів відбудеться 09.12.2016 року о 10 год. в Департаменті міського господарства Ужгородської міської ради за адресою м. Ужгород, пл. Поштова, 3