Оголошення про оприлюднення регуляторного акта «Про Порядок встановлення, обліку, утримання та демонтажу інформаційних і меморіальних таблиць у м. Ужгороді»

Опубліковано: Лютий 23, 2022

Відповідно до вимог статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Ужгородська міська рада інформує про оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу проєкту рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради  «Про Порядок встановлення, обліку, утримання та демонтажу інформаційних і меморіальних таблиць у м. Ужгороді».

З проєктом регуляторного акта можна ознайомитись на офіційному сайті Ужгородської міської ради https://rada-uzhgorod.gov.ua в розділі «Документи» – «Регуляторна діяльність».

Проєкт рішення розроблений  відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону культурної спадщини», постанова Кабінету Міністрів України 08.09.2004 № 1181 «Деякі питання спорудження (створення) пам’ятників і монументів», спільний наказ Державного комітету України з будівництва та архітектури і Міністерства культури і мистецтв України 30.11.2004 № 231/806 «Про затвердження Порядку спорудження (створення) пам’ятників і монументів», постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» 11.03.2004 № 308 та Правила благоустрою міста Ужгород.

Зауваження і пропозиції до проєкту надсилаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради в письмовому або електронному вигляді на адресу Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради: м. Ужгород, 88000, вул. Небесної Сотні, 4, тел.: (0312)617103, e-mail: architect@rada-uzhgorod.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються до 23.03.2022 включно.