Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 із поглибленим вивченням словацької мови Ужгородської міської ради Закарпатської області

Опубліковано: Липень 15, 2021

Відповідно до статті 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності міста Ужгород, затвердженого рішенням VII сесії VIII скликання 01.07.2021 № 230, оголошується конкурс на посаду директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 із поглибленим вивченням словацької мови Ужгородської міської ради Закарпатської області.

 

Найменування закладу освіти

Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 із поглибленим вивченням словацької мови Ужгородської міської ради Закарпатської області.

 

Місцезнаходження закладу освіти

88000, Закарпатська обл., м. Ужгород, пл. Жупанатська, 10.

 

Найменування посади

Директор спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 із поглибленим вивченням словацької мови Ужгородської міської ради Закарпатської області.

 

Умови оплати праці

За виконання обов’язків директору нараховується заробітна плата відповідно до чинного законодавства, виходячи з встановлених директору посадового окладу (розмір встановлюється відповідно до тарифного розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України 30.08.2002 № 1298) – 7 449,00 грн. (сім тисяч чотириста сорок дев’ять гривень нуль копійок).

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»

Керівником закладу може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Перелік документів для участі в конкурсі

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

Кінцевий строк подання документів для участі в конкурсі

Документи приймаються по 04.08.2021.

 

Місце подання документів для участі в конкурсі

Закарпатська обл., м. Ужгород, пл. Жупанатська, 3, каб. № 7 (управління освіти Ужгородської міської ради).

 

Дата та місце початку конкурсного відбору

Конкурсний відбір буде проводитися у малому залі Ужгородської міської ради (Закарпатська обл., м. Ужгород, пл. Поштова, 3). Запланована дата початку – 16.08.2021. У випадку зміни дати проведення конкурсного відбору, а також про час початку конкурсного відбору учасників буде повідомлено додатково.

 

Етапи проведення конкурсного відбору

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема, Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

 

Тривалість конкурсного відбору

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

 

Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, уповноваженої надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі

Семаль Наталія, (0312) 61-63-60, osvita@osvita-uzhgorod.gov.ua

Гайович Сергій, 0994352847, osvita@osvita-uzhgorod.gov.ua

 

Інша інформація

Перевірка знань законодавства буде здійснюватися на основі Примірного переліку питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 19.05.2020 № 654.

Перевірка професійних компетентностей буде здійснюватися шляхом письмового виконання одного із ситуаційних завдань, затверджених розпорядженням міського голови 14.07.2021 № 352.