Оголошення про засідання Комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності (об’єкт: вул. Буковинська, 24, м. Ужгород)

Опубліковано: Квітень 26, 2021

Повідомляємо, що відповідно до п. 7-1 Постанови Кабінету Міністрів України №553 від 23.05.2011 року «Про затвердження Порядку здійснення державного архітектурно-будівельного контролю», 29.04.2021 року о 15.00 за адресою: вул. Небесної Сотні, 4, ІІІ поверх, м. Ужгород буде проведено засідання Комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності з приводу звернення адвоката Косаковського В.О. щодо дотримання державних будівельних норм фізичною особою на об’єкті за адресою:     вул. Буковинська, 24, м. Ужгород.

У разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, заява розглядається без його участі.

У разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту. У разі повторної неявки заява залишається без розгляду.