Оновлений Порядок електронної реєстрації дітей у садочки Ужгорода, місця зупинки приміських автобусів – серед рішень сьогоднішнього виконкому

Опубліковано: Березень 24, 2021

Оновлений Порядок електронної реєстрації дітей у садочки Ужгорода, місця зупинки приміських автобусів – серед рішень сьогоднішнього виконкому

На черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради, що відбулося сьогодні, погодили місця зупинки в Ужгороді автобусів приміських автобусних маршрутів загального користування. Шлях проходження приміських автобусних маршрутів на території міста:

із напрямку м. Перечин – вулиці Доманинська, Другетів, Устима Кармелюка, Адольфа Добрянського;

із напрямку м. Мукачево – вулиці Юрія Гагаріна, Василя Верещагіна, Ольги Кобилянської, Антоніна Дворжака, Андрія Палая, Будителів, Івана Анкудінова, Станційна, Залізнична;

із напрямку с. Минай – вулиця Минайська, проспект Свободи, вулиця Залізнична;

із напрямку с. Сторожниця – вулиця Капушанська, проспект Свободи, вулиця Залізнична.

Усі раніше ухвалені рішення виконкому і комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту щодо шляху проходження та визначення місць зупинок приміських автобусних маршрутів загального користування визнали нечинними.

Також члени виконкому затвердили протокол засідання конкурсного комітету з визначення суб’єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління в Ужгороді рухом автобусів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування з використанням системи GPS-моніторингу від 12 березня 2021 року. Переможцем конкурсу визнали товариство з обмеженою відповідальністю «Дозор Україна», з ним укладуть договір на 5 років.

Ухвалили на виконкомі й оновлений Порядок електронної реєстрації дітей у комунальні заклади дошкільної освіти та дошкільні відділення закладів загальної середньої освіти Ужгородської міської ради.

Прийом електронних заяв для реєстрації дітей у комунальні заклади дошкільної освіти та дошкільні відділення закладів загальної середньої освіти Ужгородської міської ради розпочнеться з 1 квітня 2021 року на офіційному веб-сайті міської ради. Електронні заявки, подані згідно з попереднім рішенням виконкому до 1 квітня 2021 року, повторної реєстрації не потребують.

Електронний реєстр реєстрації дітей у комунальні заклади дошкільної освіти та дошкільні відділення закладів загальної середньої освіти Ужгородської міської ради розміщений за адресою: https://my.radauzhgorod.gov.ua

Із переліком необхідних документів та порядком зарахування можна ознайомитися на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Крім того, члени виконкому заслухали та взяли до відома звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Ужгород за 2020 рік, зведений звіт про результати внутрішнього контролю у бюджетному процесі Ужгорода за ІІ півріччя 2020 року, а також звіти про роботу у минулому році структурних підрозділів міської ради: департаменту міського господарства, управління охорони здоров’я, управління освіти, управління капітального будівництва, відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Заслухали та взяли до відома і звіти про виконання низки міських цільових Програм за 2020 рік.

Затвердили також перелік актів списання багатоквартирних житлових будинків із комунального балансу міста – на вул. Михайла Грушевського, буд.78, вул. Олексія Маресьєва, буд. 9, вул. Олександра Митрака, буд. 15 кв. 9, вул. Собранецькій, буд. 98 та проспекті Свободи, буд. 18.

Ще одне рішення виконкому стосується облікування футбольного поля. Відповідно до документа, комунальне підприємство «Стадіон «Авангард» має облікувати на балансі об’єкт благоустрою «Мале футбольне поле поз. ХХІ стадіону «Авангард» розміром 46 х 66 м та вжити заходів щодо його паспортизації.

Члени виконкому доручили департаменту міського господарства облікувати на балансі стаціонарні малі архітектурні форми (МАФ). Йдеться про МАФи за адресами:

вул. Капітульна – Замкова

вул. Минайська (біля магазину «Осетія»)

вул. Миколи Бобяка, 15в

вул. Марії Заньковецької – Мора Йокаї

вул. Капушанська (біля будинку 27 літ.А, поз. 40, 41, 42, 43, 44, 45, 45а)

вул. Олександра Фединця (поз.14)

вул. Олега Кошового (біля буд. 13).

Розглянули й низку інших питань порядку денного, із усіма документами можна ознайомитися на офіційному сайті Ужгородської міської ради.