Перелік питань, запропонований відділом землекористування на розгляд засідання комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури.

Опубліковано: Червень 09, 2021

  1. Про розгляд заяв учасників АТО, поранених учасників АТО та учасників бойових дій щодо надання дозволів на розробку проєктів
  2. Про розгляд заяв щодо надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  3. Про розгляд заяв щодо затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  4. Про розгляд заяв щодо надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

         4/1. Про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднанню земельних ділянок (згідно з ст.ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій»:

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості):

5/1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (згідно з ст.ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій»:

5/2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту:

  1. Про розгляд заяв щодо поновлення договору оренди земельних ділянок.
  2. 7. Про розгляд заяв щодо надання дозволу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  3. Про розгляд заяв щодо затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  4. Про зміни та скасування рішень міської ради.
  5. Про розгляд заяв фізичних та юридичних осіб.
  6. Різне.