Переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України нагородили в Ужгороді

Опубліковано: Травень 13, 2022

Переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України нагородили в Ужгороді
Школярів Ужгорода – переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України – нагородили сьогодні у Лінгвістичній гімназії ім. Т.Г. Шевченка.
Талановиту молодь вітали міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Василь Пинзеник, начальниця управління освіти Ужгородської міської ради Наталія Мухомедьянова.
«Дуже гордий, що з кожним роком усе більше учнів нашого міста демонструють високі знання та вміння – і за підсумками Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, і за результатами ЗНО, і за участю в різних наукових та творчих конкурсах.
Ви, дорогі діти, – наша гордість, наше майбутнє, майбутнє сильної, незалежної України! Учіться, бо перемога не за горами, і ваші знання, ваші навики та вміння знадобляться для відбудови і розвитку нашої держави», – сказав у вітальному слові Богдан Євстафійович. Також подякував батькам, вчителям за мотивацію та підтримку, управлінню освіти міської ради – за щорічну організацію конкурсів та залучення до них школярів.
«Із власного досвіду скажу: ваші знання – це ваша найцінніша інвестиція, це той капітал, який ви пронесете через усе життя і який від вас ніхто й ніколи не забере. Натхнення вам та успіхів», – звернувся до молоді Василь Пинзеник.
«Мала академія наук мотивує учнів і дає їм можливість розвиватися. Приємно відзначити, що у нашому місті з кожним роком все більше перемог. Ми працюємо, щоб ви відчували свою важливість. Ви – наша гордість, вірю, що кожен знайде себе в житті і зуміє використати здобуті знання на користь нашої держави», – відзначила Наталія Мухомедьянова.
У першому етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України взяли участь 126 ужгородських школярів. 90 із них стали призерами – 43 посіли І місце, 25 – ІІ місце, 22 – ІІІ місце.