П’ятьом підприємцям сьогодні погодили технічні паспорти вивісок у межах історичної забудови центральної частини Ужгорода

Опубліковано: Червень 17, 2021

П’ятьом підприємцям сьогодні погодили технічні паспорти вивісок у межах історичної забудови центральної частини Ужгорода
Зокрема, не було зауважень до вивіски магазину взуття на площі Жупанатській, 1; закладу харчування у Будинку побуту на площі Шандора Петефі, 47, прим. №2; магазину вишиванок на Олександра Духновича, 7/11. Більшістю голосів погодили паспорти вивісок магазину ювелірних прикрас у Пасажі (площа Театральна,9) та ТОВ «Транссофтгрупа» на площі Шандора Петефі, 28.
ТОВ «МІКРОТЕК» відмовили у погодженні вивіски на площі Жупанатській, 16 – через невідповідність вимогам Порядку встановлення вивісок у м.Ужгород, зокрема, підприємцям слід зробити її з натуральних матеріалів. Із такої ж причини відмовили і магазину техніки на площі Корятовича, 31. Через невідповідність вимогам щодо площі та підсвічування відмовили в погодженні технічного паспорта вивіски комп’ютерної техніки на вулиці Августина Волошина, 24.
Розглянули на засіданні також робочий проєкт капітального ремонту фасаду на вул. Олександра Фединця, 12 «а». Цей об’єкт подавали на розгляд уже вдруге, він отримав схвалення на засіданні архітектурно-містобудівної ради. За сьогоднішнім рішенням проєкт ще необхідно погодити з органом з питань охорони культурної спадщини Закарпатської ОДА і Міністерством культури та інформаційної політики.