Під час соціальних днів у "Совиному гнізді" переселенці отримували набори гігієни, продукти, дитяче харчування та речі для малюків

Опубліковано: Вересень 16, 2022

Під час соціальних днів у

Ще 200 гігієнічних наборів від благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки міжнародної організації CARE видали у понеділок та середу в центрі гуманітарної допомоги «Совине гніздо» вимушеним переселенцям. Набір, як ми вже повідомляли, дають із розрахунку на родину, якщо у сім’ї більше трьох людей – тоді 2 набори.  

Гігієнічні набори отримали внутрішньо переміщені особи, які зареєструвалися в Ужгороді і ще жодного разу не отримували таку допомогу або отримували її у травні-червні.

У вівторок, у день матері і дитини, можна було отримати набори, у яких – памперси, дитяче харчування, одяг для діточок до 3 років. Таких наборів видали 90.

У четвер волонтери «Совиного»  підготували 100 продуктових наборів з олією, макаронами, вівсяними пластівцями, булгуром, молоком, консервами, шоколадом та печивом для тих, хто ще не отримував гумдопомогу з харчами. Їжу для вимушених переселенців закупили за кошти JustAnswer та Arizae Foundation.