Портативне автоматизоване робоче місце «Мобільний адміністратор» отримав сьогодні Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради

Опубліковано: Квітень 12, 2024

Портативне автоматизоване робоче місце «Мобільний адміністратор» отримав сьогодні Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради

Допомогу передала регіональна координаторка ПРООН в Закарпатській області Есма Умерова.

«Мобільний кейс» — це комплект сучасної портативної техніки, який містить планшет, камеру, сканер та інше технічне оснащення, що дає змогу у форматі віддаленого робочого місця повноцінно приймати документи для отримання адміністративних послуг. Відтепер завдяки цьому маломобільні верстви населення можуть отримувати якісні адміністративні послуги просто на місцях, не відвідуючи ЦНАП.

За словами директора департаменту забезпечення надання адміністративних послуг Артема Погорєлова та керівника ЦНАПу Жанни Павлув, отримана техніка особливо важлива в наданні необхідних послуг особам з інвалідністю, людям похилого віку та ветеранам війни.

Під час сьогоднішньої зустрічі координатор ЦНАПів області Христина Мацко, заступник міського голови Михайло Маргіта також обговорили подальші плани щодо наближення адміністративних послуг до мешканців громади.

Михайло Маргіта висловив щиру подяку за надану допомогу регіональній координаторці ПРООН в Закарпатській області Есмі Умеровій та заступнику голови Закарпатської ОВА Олександру Пацкану.

Ініціатива реалізована в рамках проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України» за фінансової підтримки уряду Великобританії.