Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про Порядок погодження режиму роботи закладів сфери обслуговування на території міста»

Опубліковано: Вересень 28, 2023

Відповідно до вимог статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 11.09.2003 №1160-IV, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету «Про Порядок погодження режиму роботи закладів сфери обслуговування на території міста» та аналіз регуляторного впливу рішення.

Розробник – управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про захист прав споживачів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про  благоустрій населених пунктів», «Про адміністративні послуги».

Проекту рішення розроблено з метою визначення організаційно-правових засад погодження режиму роботи закладів сфери обслуговування на території міста, усунення порушень громадського порядку у нічний час доби, уникнення скарг мешканців міста на порушення тиші, встановлення зручного для населення режиму роботи закладів сфери обслуговування, а також здійснення контролю за дотриманням чинного законодавства суб’єктами господарювання при здійсненні господарської діяльності на території міста.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у закладах сфери обслуговування на території міста Ужгород.

Проект рішення виконавчого комітету «Про Порядок погодження режиму роботи закладів сфери обслуговування на території міста» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі «Нормативні акти/регуляторна діяльність» режим доступу за посиланням https://rada-uzhgorod.gov.ua/regulyatorna-diyalnist .

 Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту  та аналізу регуляторного впливу становить один календарний місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: Управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 338 або надсилати на електронну адресу: torg_uep@rada-uzhgorod.gov.ua .