Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про зміни та доповнення до Порядку встановлення вивісок в місті Ужгороді, затвердженого рішенням VII сесії VI скликання від 22 липня 2011 року № 193»

Опубліковано: Квітень 05, 2019

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

проект рішення Ужгородської міської ради «Про зміни та доповнення до Порядку встановлення вивісок в місті Ужгород, затвердженого рішенням VII сесії VI скликання від 22 липня 2011 року № 193».

Розробник - Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є: Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про рекламу», «Про охорону культурної спадщини», «Про благоустрій населених пунктів»,  Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» 11.03.2004 року № 308 та Правила благоустрою міста Ужгород.

Мета проекту рішення: удосконалення Порядку встановлення вивісок в місті Ужгород, шляхом забезпечення комплексного підходу до впорядкування  розміщення вивісок. Вирішення проблеми зовнішнього вигляду вивісок в архітектурному середовищі міста із врахуванням містобудівних умов, історичних та природно-географічних факторів.    

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на юридичних та фізичних осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність у місті Ужгород.

Проект рішення Ужгородської міської ради «Про зміни та доповнення до Порядку встановлення вивісок в місті Ужгород, затвердженого рішенням VII сесії VI скликання від 22 липня 2011 року № 193» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради в розділі «Нормативні акти» підрозділі «Регуляторна діяльність».

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції і зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати у письмовій формі за адресою: м. Ужгород, вул. Небесної Сотні (Уральська), 4 (ІІ-й поверх), Управління містобудування та архітектури, тел.: 61-71-03,  61-61-44, а також по e-mail: architect@rada-uzhgorod.gov.ua .