Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про тариф на міські пасажирські перевезення" та аналіз регуляторного впливу рішення від 12.11.2019 року

Опубліковано: Листопад 12, 2019

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, оприлюднюється:

         Проект рішення виконкому "Про тариф на міські пасажирські перевезення" та аналіз регуляторного впливу рішення.

         Розробник – управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради.

         Підставою для розробки проекту є: стаття 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закон України "Про автомобільний транспорт".

         Мета проекту рішення: на виконання роз’яснення Державної регуляторної політики від 28 жовтня 2019 року щодо необхідності реалізації регуляторних процедур під час встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, для застосування тарифу на послугу перевезення одного пасажира автобусами міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху, який є економічно обґрунтований та розрахований відповідно до Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженої наказом Мінтранспорту від 17.11.2009 № 1175.

         Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на території міста Ужгород в автобусах міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху.

Проект рішення виконкому "Про тарифи на міські пасажирські перевезення" та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі "Нормативні акти/регуляторна діяльність/Регуляторна діяльність 2019" режим доступу за посиланням http://www.rada-uzhgorod.gov.ua.

         Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: виконавчий комітет Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3.