Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради

Опубліковано: Липень 09, 2019

Відповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради “Про зміни до рішення XI сесії міської ради VI скликання 30.12.2011 № 395” та аналізу його регуляторного впливу.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є департамент фінансів та бюджетної політики Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є ст.170 Податкового кодексу  України, постанова Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 №1253 “Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб”.

Метою прийняття цього регуляторного акта є приведення рішення у відповідність до діючих нормативно-законодавчих актів.

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на фізичних осіб, які надають нерухомість в оренду (суборенду), житловий найм (піднайм) на території м.Ужгород.

Проект рішення Ужгородської міської ради  “Про зміни до рішення XI сесії міської ради VI скликання 30.12.2011 № 395” та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Ужгородської міської ради за адресою: https://rada-uzhgorod.gov.ua/page/regulyatorna-diyalnist-2019. 

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення Ужгородської міської ради “Про зміни до рішення XI сесії міської ради VI скликання 30.12.2011 № 395” та аналіз його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проекту приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту рішення міської ради в письмовому або електронному вигляді на адресу: Департамент фінансів та бюджетної політики Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова,3 (ІV поверх); каб. 402, або надсилати на електронну адресу: mfu_uzhgorod@ukr.net.

Телефон для довідок +38 0312 630489.