Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про Порядок отримання паспортів відкритих майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства у м. Ужгороді»

Опубліковано: Лютий 29, 2024

Відповідно до вимог статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 11.09.2003 №1160-IV, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету «Про Порядок отримання паспортів відкритих майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства у м. Ужгороді» та аналіз регуляторного впливу рішення.

     Розробник – управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради.

 Підставою для розробки проєкту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про  благоустрій населених пунктів», «Про адміністративні послуги».

     Проєкт рішення розроблено з метою розміщення відкритих майданчиків у пішохідній зоні центральної частини міста, вимоги до художньо-естетичного вирішення відкритих майданчиків у зоні історичного ареалу, порядок демонтажу відкритого майданчика та визначено порядок отримання суб’єктом господарської діяльності паспорту відкритого  майданчика.

     Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у закладах ресторанного господарства на території міста Ужгород.

     Проєкт рішення виконавчого комітету «Про Порядок отримання паспортів відкритих майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства у м. Ужгороді» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі «Нормативні акти/регуляторна діяльність» режим доступу за посиланням https://rada-uzhgorod.gov.ua/regulyatorna-diyalnist .

      Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту  та аналізу регуляторного впливу становить один календарний місяць з дня їх оприлюднення.

     Зауваження і пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, вул. Небесної Сотні, 4 (2 поверх) або надсилати на електронну адресу: architect@rada-uzhorod.gov.ua