Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Порядку влаштування тимчасових будівельних майданчиків на території м. Ужгород»

Опубліковано: Вересень 08, 2023

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Ужгородської міської ради «Про затвердження Порядку влаштування тимчасових будівельних майданчиків на території м. Ужгород».

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акта є Департамент міської інфраструктури Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проєкту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН А.3.1-5:2016 «Організація будівельного виробництва».

Зазначений проєкт регуляторного акта передбачає встановлення загального механізму влаштування тимчасових будівельних майданчиків на території, що належить до комунальної власності Ужгородської міської територіальної громади.

Проєкт рішення розроблено з метою формування якісного архітектурного міського середовища, сучасних зручних упоряджених просторів, організації належного використання місць загального користування, дотримання відповідних норм та правил при встановленні захисних огорож будівельних майданчиків.

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на всі підприємства, установи та організації, незалежно від форми власності та відомчої належності, а також фізичних осіб, які здійснюють діяльність у сфері будівництва.

Проєкт рішення Ужгородської міської ради «Про затвердження Порядку влаштування тимчасових будівельних майданчиків на території

м. Ужгород» та Аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті міської ради за посиланням:

https://rada-uzhgorod.gov.ua/regulyatorna-diyalnist

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу становить один календарний місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3 (ІІ поверх), каб. 232, Департамент міської інфраструктури, або надсилати на електронну пошту: dmg@rada-uzhgorod.gov.ua

Телефон для довідок: 615311, 614191.