Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про зміни до Положення про залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста

Опубліковано: Листопад 14, 2019

Повідомлення  про оприлюднення проєкту регуляторного акта  «Про зміни до Положення про залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста

Відповідно до статей 9, 13 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення міської ради  «Про зміни до Положення про залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» та аналіз регуляторного впливу рішення.

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акта є Управління правового забезпечення Ужгородської міської ради.

           Підставою для розробки проєкту є: ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 1-3 ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ч. 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні» від 20 вересня 2019 року № 132-ІХ».

Проєкт рішення розроблено з метою приведення у відповідність до локального нормативно-правового акта, стосовно порядку та розміру сплати пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на всі підприємства, установи та організації, незалежно від форми власності та відомчої належності, а також на фізичних та юридичних осіб, які здійснюють діяльність у сфері будівництва чи реконструкції у м. Ужгород.

Проєкт рішення міської ради  «Про зміни до Положення про залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»  та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта  та аналізу його регуляторного впливу становить один календарний місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3 (ІІ поверх), каб. 215,  Управління правового забезпечення,  або надсилати на електронну адресу: jure@rada-uzhgorod.gov.ua.

Телефон для довідок: 617141.