Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта Проєкт рішення виконавчого комітету міської ради «Про тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів у м. Ужгород»

Опубліковано: Листопад 09, 2022

Розробник – Управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради

Проєкт рішення виконавчого комітету міської ради «Про тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів у м. Ужгород» підготовлений з метою забезпечення ефективного функціонування майданчиків для паркування транспортних засобів, збільшення надходжень до бюджету міста від збору за місця для паркування транспортних засобів, визначення тарифу на послуги з користування майданчиками для паркування на них та спрямований на правове регулювання господарських і адміністративних відносин між громадянами, суб’єктом господарювання, що організовує і проводить діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та Ужгородською міською радою.

Проєкт регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на сайті Ужгородської міської ради в розділі «Регуляторна політика».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

         Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

  • поштовою адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3;
  • електронною поштою за адресою: umr@rada-uzhgorod.gov.ua