Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту «Про зміни до рішення 12.09.2018 № 271 «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у місті Ужгород»

Опубліковано: Червень 02, 2022

Відповідно до статей 9,13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення виконкому Ужгородської міської ради «Про зміни до рішення 12.09.2018 № 271 «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у місті Ужгород»та аналізу його регуляторного впливу.

         Розробником зазначеного проєкту рішення є відділ транспорту Ужгородської міської ради.

         Метою прийняття цього регуляторного акта є удосконалення порядку функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду у місті Ужгород, яка запроваджена у 2018 році.

         Сфера дії визначеного регуляторного акту розповсюджується на пасажирів, які користуються міським пасажирським автомобільним транспортом, суб’єктів господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та особу, уповноважену здійснювати справляння плати за транспортні послуги.

         Проєкт рішення виконкому міської ради «Про зміни до рішення 12.09.2018 № 271 «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у місті Ужгород»та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті Ужгородської міської ради в розділі Документи" підрозділі „Регуляторна діяльність” за посиланнямhttps://rada-uzhgorod.gov.ua/regulyatorna-diyalnist#2gaudxeh1iv

         Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проєкту рішення регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу на офіційному вебсайті міської ради.

         Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою відділу транспорту Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 207(0312) 616285 або надсилати на електронну адресу: transp@rada-uzhgorod.gov.ua.