Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу СЕО та завдання на розроблення містобудівної документації  

Опубліковано: Липень 08, 2024

Відповідно до частини 2 статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради https://rada-uzhgorod.gov.ua/rada_docs/show/zaiava-pro-vyznachennia-obsiahu-stratehichnoi-ekolohichnoi-otsinky-vid-08072024-r-detalnyi-plan-terytorii-obmezhenoi-vulytsiamy-oleksandra-dovzhenka-ivana-krylova-naberezhnoi-nezalezhnosti-vulytseiu-brativ-brashchaikiv оприлюднено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території, обмеженої вулицями Олександра Довженка, Івана Крилова, набережної Незалежності, вулицею Братів Бращайків», а також оприлюднено завдання на розроблення містобудівної документації. Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту, а також зауваження та побажання до завдання на розроблення містобудівної документації.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки, а також до завдання на розроблення містобудівної документації подаються до Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради за адресою: м. Ужгород, вул. Небесної Сотні,    4, e-mail: architect@rada-uzhgorod.gov.ua.

Відповідальна особа: Лахоцький Володимир Ігорович (начальник служби містобудівного кадастру управління містобудування та арнхітектури Ужгородської міської ради).

Контактні дані: тел. 616144, e-mail: architect@rada-uzhgorod.gov.ua.

Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки становить 10 днів з дня її оприлюднення (до 19.07.2024 включно).

Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.