Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження положення про порядок прийняття регуляторних актів Ужгородської міської ради, її виконавчого комітету»

Опубліковано: Лютий 12, 2019

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

проект рішення Ужгородської міської ради  «Про затвердження положення про порядок прийняття регуляторних актів Ужгородської міської ради, її виконавчого комітету» та аналіз регуляторного впливу рішення.

Розробник – Управління правового забезпечення Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є: Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» 11.03.2004 року № 308.

Мета проекту рішення: забезпечення реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності при розробці та прийнятті регуляторних актів, дотримання норм законодавства щодо регуляторної політики, контролю за відповідністю місцевих нормативно-правових актів, що регламентують підприємницьку діяльність, відповідним актам на рівні держави, принципам державної регуляторної політики.

Проект рішення Ужгородської міської ради «Про затвердження положення про порядок прийняття регуляторних актів Ужгородської міської ради, її виконавчого комітету» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради в розділі «Нормативні акти” підрозділі „Регуляторні акти”.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 215 або надсилати на електронну адресу: jure@rada-uzhgorod.gov.ua.