Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про зміни і доповнення до Положення про залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»

Опубліковано: Лютий 05, 2019

Відповідно до статей 9, 13 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проекту рішення міської ради  «Про зміни і доповнення до Положення про залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» та аналіз регуляторного впливу рішення.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є Управління правового забезпечення Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є: ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва».

Проект рішення розроблено з метою забезпечення надходження додаткових коштів до міського бюджету та створення сприятливих умов для розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста, належного утримання та ефективної експлуатації об’єктів інженерного забезпечення та соціального призначення.

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на всі підприємства, установи та організації, незалежно від форми власності та відомчої належності, а також на фізичних та юридичних осіб, які здійснюють діяльність у сфері будівництва чи реконструкції у м. Ужгород.

Проект рішення міської ради  «Про зміни і доповнення до Положення про залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»  та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта  та аналізу його регуляторного впливу становить один календарний місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова,3 (ІІ поверх),  каб. 215,  Управління правового забезпечення,  або надсилати на електронну адресу: jure@rada-uzhgorod.gov.ua.

Телефон для довідок: 61-71-41.