Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту “Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів”

Опубліковано: Лютий 03, 2017

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту “Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів”

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення виконкому “Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів” та аналіз регуляторного впливу рішення.

Розробник – департамент міського господарства Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є: підпункт 16 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанова Кабінету Міністрів України від 10.12.08 № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», наказ Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30.07.10 № 259 «Про затвердження Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів».

Мета проекту рішення: встановлення норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в місті Ужгород і як наслідок і як наслідок підвищення  якості надання послуг із вивезення твердих побутових відходів.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всій території міста Ужгород, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання суб’єктами господарювання

Проект рішення виконкому “Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів” та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі “Нормативні акти” режим доступу за посиланням //rada-uzhgorod.gov.ua .

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: 88000, м.Ужгород, пл.Поштова, 3, каб. 235, відділ благоустрою УЖКГ ДМГ або надсилати на електронну адресу:dmg@rada-uzhgorod.gov.ua Телефон для довідок: +380312615158.