Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту “Про тарифи на платні медичні огляди, що надаються Ужгородською міською поліклінікою”

Опубліковано: Лютий 13, 2017

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту “Про тарифи на платні медичні огляди, що надаються Ужгородською міською поліклінікою”

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

         Проект рішення виконкому “Про тарифи на платні медичні огляди, що надаються Ужгородською міською поліклінікою” та аналіз регуляторного впливу рішення.

         Розробник – управління економіки та підприємництва Ужгородської міської ради.

         Підставою для розробки проекту є: стаття 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.96 № 1138 „Про затвердження переліку платних послуг, які  надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах”, від 23.05.2001 №559 „Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам, порядку проведення цих оглядів та видачі особистих медичних книжок”, спільного наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства внутрішніх справ України від 31.01.2013 № 65/80 „Про затвердження Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів”, наказів Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 „Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб”, від 21.05.2007 № 246 „Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій”.

Мета проекту рішення: встановлення тарифів на платні медичні огляди, що надаються Ужгородською міською поліклінікою, на рівні собівартості.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься в Ужгородській міській поліклініці, а його вимоги будуть обов’язкові для  виконання суб’єктами господарювання, які звертаються до Ужгородської міської поліклініки.

Проект рішення виконкому “Про тарифи на платні медичні огляди, що надаються Ужгородською міською поліклінікою” та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі “Нормативні акти/регуляторні акти” режим доступу за посиланням http://www.rada-uzhgorod.gov.ua.

         Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Управління економіки та підприємництва Ужгородського міськвиконкому: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 337.