Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Опубліковано: Січень 19, 2018

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

         Проект рішення виконкому “Про тарифи на міські пасажирські перевезення” та аналіз регуляторного впливу рішення.

         Розробник – управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради.

         Підставою для розробки проекту є: стаття 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закон України “Про автомобільний транспорт”.

         Мета проекту рішення: встановлення тарифу на перевезення одного пасажира автобусами міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху.

         Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на території міста Ужгород в автобусах міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху.

Проект рішення виконкому “Про тарифи на міські пасажирські перевезення” та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі “Нормативні акти/регуляторні акти” режим доступу за посиланням http://www.rada-uzhgorod.gov.ua.

         Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Управління економіки та стратегічного планування Ужгородського міськвиконкому: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 337.