Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Опубліковано: Червень 01, 2018

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

         Проект рішення Ужгородської міської ради  “Про зміни до рішення міської ради 07.11.2014 № 1505 “Про Порядок отримання паспортів відкритих літніх майданчиків у м. Ужгороді”  та аналіз регуляторного впливу рішення.

         Розробник – департамент міського господарства  Ужгородської міської ради.

         Підставою для розробки проекту є: стаття 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закон України “Про благоустрій населених пунктів”.

Мета проекту рішення: встановлення  розміру плати за тимчасове користування елементами благоустрою суб’єктами підприємницької діяльності,  на договірних засадах із органами місцевого самоврядування для встановлення відкритих літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства на території міста  Ужгорода.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на території міста Ужгород для встановлення відкритих літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства.

Проект рішення Ужгородської міської ради  “Про зміни до рішення міської ради 07.11.2014 № 1505 “Про Порядок отримання паспортів відкритих літніх  майданчиків у м. Ужгороді”   та  аналіз  його  регуляторного

 

 

впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі “Нормативні акти/регуляторні акти” режим доступу за посиланням http://www.rada-uzhgorod.gov.ua.

         Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Департамент міського господарства Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 233.