Повідомлення про оприлюднення проекту рішення сесії міської ради „Про місцеві податки та збори”

Опубліковано: Лютий 15, 2018

Розробник – Департамент фінансів та бюджетної політики Ужгородської міської ради.

Проект рішення розроблений згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. № 308. Відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження щодо встановлення  розмірів ставок місцевих податків і зборів відноситься до виключної компетенції органів місцевого самоврядування.

Проект рішення Ужгородської міської ради „Про місцеві податки та збори” та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі «Нормативні акти», підрозділі «Регуляторні акти», режим доступу за посиланням rada-uzhgorod.gov.ua/rada_docs/regulyatorna-diyalnist

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та  аналізу його регуляторного впливу.

Вищезазначеним проектом рішення визначено ставки земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, єдиного податку, туристичного збору та збору за місця для паркування транспортних засобів та  механізм справляння місцевих податків і зборів на території м.Ужгород.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за наступною адресою  – 88000, м.Ужгород, пл. Поштова,3 каб. 402, або надсилати на електронну адресу: mfu_uzhgorod@ukr.net.

Телефон для довідок +38 0312 630489