Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради «Про Методику розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Ужгород, яке передається в оренду та пропорції її розподілу»

Опубліковано: Січень 08, 2019

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради «Про Методику розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Ужгород, яке передається в оренду та пропорції її розподілу»

 

Відповідно до статті 9 Закону України „ Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради  Про Методику розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Ужгород, яке передається в оренду та пропорції її розподілу» та аналізу його регуляторного впливу.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є Департамент міського господарства Ужгородської міської ради.

Метою прийняття цього регуляторного акту є – створення єдиного організаційно-економічного механізму розрахунку та справляння плати за оренду майна комунальної власності, забезпечення дохідної частини бюджету міста та підвищення ефективності використання об’єктів комунальної власності, відповідно до статті 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на суб’єктів господарювання (юридичні особи, їх філії (відділення, представництва) та фізичні особи-підприємці), які згідно з Законом України «Про оренду державного та комунального майна» є орендарями майна територіальної громади міста Ужгород.

Проект рішення Ужгородської міської ради  «Про Методику розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Ужгород, яке передається в оренду та пропорції її розподілу» та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Ужгородської міської ради за адресою: http://radauzhgorod.gov.ua/.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до Проекту рішення Ужгородської міської ради  «Про Методику розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Ужгород, яке передається в оренду та пропорції її розподілу»  та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проекту приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту рішення міської ради в письмовому або електронному вигляді на адресу: Департамент міського господарства Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова,3 (ІІ поверх); каб. 227 -1, тел.: 61-51-22, 61-41-90,  e – mail: dmg@rada – uzhgorod.gov.ua.