Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту «Про затвердження положення про паркування транспортних засобів у м. Ужгороді»

Опубліковано: Листопад 17, 2017

Повідомлення  про оприлюднення регуляторного акту «Про затвердження положення про паркування транспортних засобів у м. Ужгороді»

Відповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради  «Про затвердження положення про паркування транспортних засобів у м. Ужгороді» та аналізу його регуляторного впливу.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є департамент міського господарства Ужгородської міської ради та відділ транспорту, державних закупівель та зв’язку Ужгородської міської ради .

Метою прийняття цього регуляторного акту є – визначення єдиного порядку організації та функціонування місць паркування для транспортних засобів на території міста Ужгород з метою впорядкування паркування автотранспорту, врегулювання відносин між власниками парковок та платниками збору за паркування транспортних засобів, розвитку мережі місць паркування, впровадження сучасних методів їх організації. Дане положення розроблено враховуючи ст. 15 Закону України “Про систему оподаткування”, Закони України “Про благоустрій населених пунктів”, “Про автомобільні дороги”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Постанову Кабінету Міністрів України “Про затвердження Правил зберігання транспортних засобів на автостоянках”.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всій території м. Ужгород, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання всіма суб’єктами господарювання, що здійснюють надання послуг та споживачами даних послуг.

Проект рішення Ужгородської міської ради  «Про затвердження положення про паркування транспортних засобів у м. Ужгороді»  та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Ужгородської міської ради за адресою: http://radauzhgorod.gov.ua/.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до Проекту рішення Ужгородської міської ради  «Про затвердження положення про паркування транспортних засобів у м. Ужгороді»  та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проекту приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту рішення міської ради в письмовому або електронному вигляді на адресу: Департамент міського господарства Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, вул. Небесної Сотні, 4; тел. (0312)616285, 617059,  e – mail: transp@rada-uzhgorod.gov.ua.