Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту щодо дрібнороздрібної торгівлі, проведення ярмарок в Ужгороді

Опубліковано: Червень 22, 2017

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту щодо дрібнороздрібної торгівлі, проведення ярмарок в Ужгороді

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення виконкому “Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території м. Ужгорода” та аналіз регуляторного впливу рішення.

Розробник – управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про захист прав споживачів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про дорожній рух», постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006р. №833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів»,  від 10 жовтня 2001 року № 1306 «Про Правила дорожнього руху», від 30 березня 1994 року № 198 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 08.07.96р. №369 «Про затвердження Правил роботи  дрібнороздрібної торговельної мережі», інші нормативно-правові акти, які регулюють торговельну діяльність.

Мета проекту рішення: впорядкування здійснення дрібнороздрібної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території міста.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всій території міста Ужгорода, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання суб’єктами господарювання.

Проект рішення виконкому “Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території м. Ужгорода” та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі “Нормативні акти/регуляторні акти” режим доступу за посиланнямhttp://www.rada-uzhgorod.gov.ua.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 331 або надсилати на електронну адресу: torg_uep@rada-uzhgorod.gov.ua.