Презентація дослідження «Оцінка потреб та прийняття рішень: кращі практики та досвід в Україні» відбулася в Ужгороді

Опубліковано: Грудень 14, 2023

Презентація дослідження «Оцінка потреб та прийняття рішень: кращі практики та досвід в Україні» відбулася в Ужгороді
Робоча зустріч, на якій презентували дослідження «Оцінка потреб та прийняття рішень: кращі практики та досвід в Україні», відбулася сьогодні у межах співпраці із Координаційною радою з питань ВПО в Ужгороді міжнародними та громадськими організаціями.
Зустріч була присвячена питанням орієнтування на реальні потреби вразливих груп населення, включаючи літніх людей, дітей, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, етнічних і національних меншин та інших, задля ефективного розподілення ресурсів на допомогу.
Представники американської асоціації юристів «Ініціатива з верховенства права» (ABA ROLI в Україні), громадських організацій Центр «Соціальна Дія» та «Карпатська Агенція Прав Людини «ВЕСТЕД» спільно з Управлінням економічного розвитку міста Ужгородської міської ради обговорили можливості врахування результатів оцінки потреб вразливих категорій населення при внесенні змін до Стратегії розвитку територіальної громади.
До діалогу долучилися і представники Уповноваженого ВРУ з прав людини в Закарпатській області, офіцерка з мобілізації громад ПРООН, координатор кластеру з питань захисту УВКБ ООН, представники місцевих та релокованих громадських організацій, студенти УжНУ.