Про призов громадян на строкову військову службу

Опубліковано: Лютий 16, 2022

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

 

НАКАЗ

 

начальника

Ужгородського районного

територіального центру комплектування та соціальної підтримки

(з адміністративно-господарської діяльності)

07.02.2022                                   м. Ужгород                                           № 36

 

 

Про призов громадян
на строкову військову службу

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України № 687/2021 від 29 грудня 2021 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році» з 01 квітня по 31 червня 2022 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.
  2. З 1 березня 2022 року явці на призовні дільниці Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з метою проходження медичних комісій для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни України чоловічої статі 2004 року народження, яким у період чергового призову виповнилося 18 років, а також громадяни України, які народилися у 1995-2004 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин та які відповідають вимогам частини першої статті 15 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу».  
  3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути у встановлений час з документами, що зазначені в повістках, на призовні дільниці:
  • Ужгородський РТЦК та СП (призовники, які проживають на території Ужгородської та Чоської міських територіальних громад, Баранинської, Великодобринської, Оноківської, Середнянської, Сюртівської та Холмківської територіальних громад) за адресою: м. Ужгород, вул. Бородіна, буд. 22/2;
  • Першого відділу Ужгородського РТЦК та СП (призовники, які проживають на території Перечинської, Дубриницько-Малоберезнянської та Тур’є-Реметівської територіальних громад) за адресою: м. Перечин, площа Народна буд.16 ;
  • Другого відділу Ужгородського РТЦК та СП (призовники, які проживають на території Великоберезнянської, Костринської, Ставненської територіальних громад) за адресою: смт Великий Березний, вул. Шевченка, буд.27

Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в Ужгородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (Перший, другий відділи Ужгородського РТЦК та СП за реєстрацією місця проживання) не пізніше 10 квітня 2022 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

  1. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Ужгородського району зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися до Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Перший, другий відділи Ужгородського РТЦК та СП за місцем реєстрації місця проживання) для проходження призовної комісії.
  2. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі закладів освіти Ужгородського району, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовні дільниці.
  3. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Першого, другого відділу Ужгородського РТЦК та СП за місцем реєстрації місця проживання), несуть відповідальність згідно з законодавством.

   

Начальник

Ужгородського районного територіального центру

комплектування та соціальної підтримки

 

полковник                                                                                          І. ТИЩУК