Проект рішення Ужгородської міської ради “Про тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”:

Опубліковано: Травень 07, 2007

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.05 № 560 “Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”, керуючись ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою приведення розміру послуг, які надаються підприємствами житлового господарства міста, до економічно обгрунтованого рівня витрат на їх обслуговування, виконком міської ради ВИРІШИВ:
1.Встановити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються підприємствами житлового господарства для мешканців будинків, що обладнані ліфтами, в розмірі
0,66 грн. за 1 кв.м загальної площі; інших упорядкованих будинків –0,62 грн. за 1 кв.м загальної площі, неупорядкованих будинків –0,25 грн. за 1 кв.м загальної площі. Перелік та вартість послуг додаються.
2.Визнати таким, що втратив чинність п.6 рішення виконкому міської ради від 26.07.06 № 174 “Про норми утворення твердих побутових відходів та тарифи на послуги з їх вивезення та знешкодження.”
3.Рішення підлягає опублікуванню в пресі.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Бобкова В.О.

Міський голова С.М.Ратушняк